Clicky

KSV Rumbeke 4 - 2 KFC Meulebeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 25 november 2023 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 25 november 2023 mochten de Bricx-manschappen van trainer F. Schamp de rood-witte beertjes uit Meulebeke ontvangen in de Rumbeekse arena. Op papier een haalbare kaart, maar ieder wedstrijd moet natuurlijk nog gespeeld worden.

KSVR kon vanaf het eerste fluitsignaal het heft in eigen handen nemen. In minuut 5 een hoekschop voor KSVR. Het leer zoefde door de lucht en onze kapitein J. Kindt klom torenhoog in de lucht waardoor hij met een heerlijk kopballeke de netten voor de eerste maal deed trillen in de Rumbeekse arena (1-0). KSVR bleef zoeken om de score te verdubbelen, de kansen werden voorgeschoteld op een dienblaadje, maar de afwerking werd net niet goed benut. De bezoekers lagen op de loer en konden niet echt dreigen. In minuut 25 konden ze toch door de mazen van het net glippen en de gelijkmaker in het mandje deponeren (1-1). KSVR liet het hier niet bij en kon antwoorden op deze gelijkmaker. Amper 3 minuten later een vrije trap voor KSVR. Ons Vikske nam deze vrije trap voor zijn rekening. Geduldig wacht hij op het sein om deze te nemen en vlam hij krulde het leer fenomenaal in de kruising. Boem boem en de netten daverden op Rumbeekse grondvesten. Wil je de 2-1 nog eens herbeleven check dan het filmpje hieronder.

De rood-witte beren uit Meulebeke lieten zich niet kennen en in minuut 34 was het terug bingo, de bordjes werden terug op gelijke hoogte gehangen (2-2). KSVR werd niet van hun loodje geslagen ondanks de 2-2. Ze bleven strijdvaardig en konden de bezoekers nog knap lastig maken. Net voor de rust konden we het leer heerlijk in doel knallen, maar het doelpunt werd afgefloten wegens buitenspel. We gingen rusten met een 2-2.

KSVR trok in de tweede helft het laken naar zich toe en amper 2 minuten ver kon N. Vanfleteren de 3-2 heerlijk tegen de netten vlammen. KSVR bleef doorgaan op hun elan. We konden de doelkansen op drijven, maar er werden nog 2 goals afgefloten wegens buitenspel. De mannen van Meulebeke kwamen eens aan het venster piepen, maar onze defensie en goalie gaven geen krimp. In minuut 84 kon onze jonkie N. Dhont de arena volledig doen ontploffen. De pas ingevallen N. Dhont zag zijn kans en knalde het leer heerlijk tegen de netten (4-2). Wat een vreugde bij KSVR met deze goal. KSVR kon de wedstrijd met een gerust hart uitspelen en zo opnieuw de 3 punten op Rumbeke houden.

Volgende week zondag 3 december 2023 gaan we richting SK Westrozebeke om 14u30. Supporters allen op post in Westrozebeke.